Jonvik Transport

Transport Luleå

Transport Luleå

Våra professionella och erfarna transportföretag i Luleå har den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa att dina varor levereras i tid och i perfekt skick. De erbjuder också konkurrenskraftiga priser och hög servicegrad, samt flexibilitet för att anpassa sig till dina specifika behov. Välj från ett brett utbud av tjänster, inklusive nationell och internationell transport, expressleverans, kyltransport, specialtransport och mycket mer. Jonvik Transport har allt du behöver för att hantera dina transportbehov på ett pålitligt och effektivt sätt. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt och personligt erbjudande.

Vilka vi är

Vi är ett litet företag som erbjuder transporttjänster av högsta kvalitet. Vårt fokus på tillförlitlighet, säkerhet och effektivitet, tillsammans med vårt engagemang för utmärkt kundservice, skiljer oss från konkurrenterna. Låt oss ta hand om dina transportbehov och upplev skillnaden.

Vad vi gör

Vi är specialiserade på att tillhandhålla transporttjänster, koppla samman människor och varor med fokus på tillförlitlighet, säkerhet och effektivitet. Vårt utbud av tjänster täcker hela spektrumet av transportalternativ och lämnar ingen sten ovänd för att möta våra kunders behov.

VÅRA TJÄNSTER

Frakt & Transport

Vi erbjuder effektiva och pålitliga frakt- och transporttjänster för alla dina gods- och lastbehov. Lita på att vi får din försändelse till sin destination säker och i tid.

Service

Högkvalitativ service, skräddarsydd efter dina behov. Exemplarisk engagemang för excellens. Vårt företag är dedikerade till att erbjuda oöverträffad service. Vi förstår att varje kund har unika behov och vi arbetar nära våra kunder för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika krav.

Kvalité

kvalitet är kärnan i vår verksamhet, vi strävar efter excellens i varje aspekt av vår tjänst. Vi strävar efter att möta eller överträffa kundernas förväntningar och är engagerade i att leverera konsekvent och pålitlig service.

Jonvik Transport

Lövgatan 6 , 942 32 Älvsbyn
072-536 04 55
Transport Luleå